трамваи, Германия, фотоУ Львові продемонстрували перші німецькі трамваї, що невдовзі курсуватимуть Львовом. Про це повідомляє "Твоє місто". 

У Львові презентували перші шість вживаних трамваїв Tatra KT4 з Берліна, які цьогоріч закупили для Львова. Їхні вагони обладнані кондиціонером в кабіні водія, опаленням в салоні, кнопками для відкривання дверей та для зв'язку з водієм. Місць для сидіння в такому трамваї — 34.

У них м'які сидіння, а двері трамваїв відчиняються назовні. За словами директора ЛКП "Львівелектротранс" Олега Берези, підприємство спільно з "Електроном" напрацьовують варіанти для пристосування дверей до високих зупинок.

Вартість одного такого трамвая становить 18 тисяч євро. Переобладнання під львівські колії, розмитнення та доставка з Німеччини коштують ще 24 тисячі євро. Трамваї зараз проходять сертифікацію та процес заміни візків. Вулицями Львова перші вагони планують пустити у вересні. Їх скерують на маршрути №№ 1, 2, 6 та 9. Після ремонту Замарстинівської нові трамваї також скерують на маршрут №4.

Нагадаємо, перші трамваї з Берліна доставили до Львова приблизно тиждень тому. Загалом до кінця року місто має отримати 30 таких вагонів. Крім цього, Львів планує закупити 10 нових "Електронів", 50 тролейбусів та 150 великогабаритних автобусів.


Во Львове продемонстрировали первые немецкие трамваи, которые вскоре будут курсировать по Львову. Об этом сообщает "Твой город". 

Во Львове презентовали первые шесть бывших в употреблении трамваев Tatra KT4 из Берлина, которые в этом году закупили для Львова. Их вагоны оборудованы кондиционером в кабине водителя, отоплением в салоне, кнопками для открывания дверей и для связи с водителем. Мест для сидения в таком трамвае - 34.

В них мягкие сиденья, а двери трамваев открываются наружу. По словам директора ЛКП "Львовэлектротранс" Олега Березы, предприятие совместно с "Электрон" нарабатывают варианты для приспособления двери до высоких остановок.

Стоимость одного такого трамвая составляет 18 000 евро. Переоборудование под львовские пути, растаможка и доставка из Германии стоят еще 24 000 евро. Трамваи сейчас проходят сертификацию и процесс замены тележек. По улицам Львова первые вагоны пустят в сентябре. Их направят на маршруты №№ 1, 2, 6 и 9. После ремонта Замарстиновской новые трамваи также направят на маршрут №4.

Напомним, первые трамваи из Берлина доставили во Львов около недели назад. Всего к концу года город должен получить 30 таких вагонов. Кроме этого, Львов планирует закупить 10 новых "Электрон", 50 троллейбусов и 150 крупногабаритных автобусов.