Замарстыновская, ремонт, коллекторЗ понеділка на Замарстинівській планують розпочати замінювати колектор. Про це в. о. директор ЛКП "Львівавтодор" Роман Познанський, пише Zaxid.net

З понеділка, 6 серпня, на вулиці Замарстинівській планують розпочати заміну колектора. Ремонт вулиці може затягнутися на кілька місяців довше, ніж планувалося раніше.

"Минулої п’ятниці завершились роботи із укріплення фундаментів та цементації, зараз очікуємо набрання розчином міцності. З понеділка компанія "Онур" почне заміну колектора", – говорить він.

Нагадаємо, на початку грудня вулицю Замарстинівську у Львові закрили для проїзду електротранспорту (туди курсував трамвай №4 та №5), а у січні визначили підрядника робіт. Ним став ТОВ "Онур Конструкціон", який ремонтуватиме вулицю за за 84,47 млн гривень.

Згідно з проектом, тут мають оновити трамвайні колії, замінити дорожнє покриття, колектори та комунікації. Частину вулиці закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня на Замарстинівській почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори. Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання через виявлені пливучі ґрунти. Нещодавно у "Львівавтодорі" повідомили, що ремонт може затягнутися на два-три місяці довше через додаткові роботи на об'єкті.


С понедельника на Замарстыновской планируют начать заменять коллектор. Об этом в. о. директор ЛКП "Львовавтодор" Роман Познанский, пишет Zaxid.net

С понедельника, 6 августа, на улице Замарстыновской планируют начать замену коллектора. Ремонт улицы может затянуться на несколько месяцев дольше, чем планировалось ранее.

"В прошлую пятницу завершились работы по укреплению фундаментов и цементации, сейчас ожидаем вступления раствором прочности. С понедельника компания "Онур" начнет замену коллектора", - говорит он.

Напомним, в начале декабря улицу Замарстыновскую во Львове закрыли для проезда электротранспорта (туда курсировал трамвай №4 и №5), а в январе определили подрядчика работ. Им стал ООО "Онур Конструкцион", который будет ремонтировать улицу по по 84470000 гривен.

Согласно проекту, здесь должны обновить трамвайные пути, заменить дорожное покрытие, коллекторы и коммуникации. Часть улицы закрыли для проезда транспорта в начале марта, а на следующий день на Замарстыновской начали подготовительные ремонтные работы - сняли дорожное покрытие, демонтировали пути и электрические опоры. В конце апреля на улице остановили работы, а проект отправили на доработку из-за выявленных плывущих почв. Недавно в "Львовавтодор" сообщили, что ремонт может затянуться на два-три месяца дольше из-за дополнительных работ на объекте.