акция, деревья, высадкаУ суботу на Львівщині активісти посадять 100 тис. дерев та встановлять рекорд України. Про це повідомляє ZAXID.NET

У суботу, 6 квітня, на Львівщині громадські активісти посадять 100 тис. дерев на місцях лісових зрубів. Дерева посадять на 10 локаціях Яворівського району і Сокальського районів, а також поблизу поблизу міст Жовква та Буськ. Цю акцію зареєструють, як рекорд України.

Про акцію ZAXID.NET 4 квітня повідомив львівський бізнесмен та голова ГО "Добро.Дій" Ігор Дулин.

"Ми маємо намір посадити 100 тис. дерев на місцях зрубів у лісах на Львівщині. Таким чином ми засадимо орієнтовно 11-12 га лісу. Приблизно 80% саджанців - це хвойні деревасосна і ялина, решта листяні: дуб, клен, явір. Самі саджанці і площі під це нам надають Жовківський, Буський і Рава-Руський лісгоспи. А робоча сила і всі інші витрати – від нашої організації", – сказав Ігор Дулин.

За його словами, до участі у проекті вже зареєструвались понад 500 небайдужих мешканців області та еко-активістів. Цю подію зафіксують представники Книги рекордів України.


В субботу на Львовщине активисты посадят 100 тыс. деревьев и установят рекорд Украины. Об этом сообщает ZAXID.NET

В субботу, 6 апреля, на Львовщине общественные активисты посадят 100 тыс. деревьев на местах лесных срубов. Деревья посадят на 10 локациях Яворовского и Сокальского районов, а также вблизи вблизи городов Жовква и Буск. Эту акцию зарегистрируют, как рекорд Украины.

Об акции ZAXID.NET 4 апреля сообщил львовский бизнесмен и председатель ОО "Добро.Дий" Игорь Дулин.

"Мы намерены посадить 100 тыс. деревьев на местах срубов в лесах на Львовщине. Таким образом мы засадим ориентировочно 11-12 га леса. Примерно 80% саженцев - это хвойные деревья: сосна и ель, остальные лиственные: дуб, клен, ясень. Сами саженцы и площади под это нам предоставляют Жолковский, Бусский и Рава-Русский лесхозы. А рабочая сила и все другие расходы - от нашей организации", - сказал Игорь Дулин.

По его словам, к участию в проекте уже зарегистрировались более 500 неравнодушных жителей области и эко-активистов. Это событие зафиксируют представители Книги рекордов Украины.