парковки, адресПід час сьогоднішнього пленарного засідання сесії Львівської міськради депутати затвердили зміни до ухвали "Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова", збільшивши кількість паркувальних місць. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зміни стосувалися Додатку 2 ухвали від 27.01.2011 р. №120 "Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова". Йдеться про доповнення до переліку земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування, із зазначенням місця розташування та кількості місця для паркування. Зокрема:

  • на пл. Є.Маланюка,7 затверджено 8 місць для паркування,
  • на вул. Науковій, 2б – 25,
  • на пр. В.Чорновола,59 – 2.

Відповідну ухвалу підтримало 50 депутатів.


Во время сегодняшнего пленарного заседания сессии Львовского горсовета депутаты утвердили изменения в постановлении "Об утверждении сбора за места для парковки транспортных средств и платы за парковку транспортных средств на территории г. Львова", увеличив количество парковочных мест. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Изменения касались Приложении 2 постановления от 27.01.2011 г. №120 "Об утверждении сбора за места для парковки транспортных средств и платы за парковку транспортных средств на территории г. Львова". Речь идет о дополнении в перечне земельных участков, определенных для обеспечения парковки, с указанием места расположения и количества места для парковки. В частности:

  • на пл. Е.Маланюка, 7 утвержден 8 мест для парковки,
  • на ул. Научной, 2б - 25
  • на пр. Черновола, 59 - 2.

Соответствующее постановление поддержали 50 депутатов.