карантин, школа, грипп, ОРВИУ двох навчальних закладах Львова до п’ятниці призупинено навчальний процес. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як інформує управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, від сьогодні, 6 лютого, і до п’ятниці, 8 лютого, призупинено навчальний процес у СЗШ № 77 м. Львова. Водночас, як повідомлялось раніше, у зв’язку із зростаннями динаміки захворювання учнів з понеділка, 4 лютого, до 8 лютого було призупинено освітній процес у початковій школі № 53.

Управління освіти запевняє, що щоденно моніторить відвідуваність шкіл Львова, а також ДНЗ. Про запровадження карантинних заходів у всіх навчальних закладах міста поки що не йдеться.

Водночас на території області через грип та ГРВІ навчання призупинили у 103 школах.


В двух учебных заведениях в пятницу приостановлен учебный процесс. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как информирует управление образования департамента гуманитарной политики Львовского городского совета, с сегодняшнего дня, 6 февраля, и до пятницы, 8 февраля, приостановлен учебный процесс в СОШ № 77 г. Львов. В то же время, как сообщалось ранее, в связи с ростом динамики заболевания учеников с понедельника, 4 февраля, до 8 февраля было приостановлено образовательный процесс в начальной школе № 53.

Управление образования уверяет, что ежедневно мониторит посещаемость школ Львова, а также ДОУ. О введении карантинных мероприятий во всех учебных заведениях города пока не идет.

В то же время на территории области из-за гриппа и ОРВИ обучение приостановили в 103 школах.