боинг, аэропорт, аварияБоїнг авіакомпанії Turkish Airlines, що вилітав зі Львова до Стамбулу, здійснив аварійну посадку. Про це повідомляється на офіційній сторінці аеропорту у Facebook.

6 січня 2019 о 10:23 боїнг 737-800 з бортовими номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines, що вилітав зі Львова до Стамбулу, здійснив аварійну посадку.

"Повітряне судно (ПС) Boeing 737-800 з бортовими номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines, яке здійснювало рейс за маршрутом Львів-Стамбул, при здійсненні розвороту на ЗПС в районі 8 РД частково викотилось за межі ЗПС із наступною зупинкою ПС. Коефіцієнт щеплення на момент здійснення вирулювання на ЗПС становив 0,26, вітер 330 градусів (по смузі) 7 м/с, що є достанім для здійснення вильоту. Було оголошено аварійну тривогу та підрозділи АРК прибули на місце події. Жодний з 59 пасажирів та 6 членів екіпажу, які перебували на борту ПС, в результаті інциденту не постраждав. ПС не зазнало значних пошкоджень. Було здійснено заходи щодо висадки пасажирів з ПС та доставки пасажирів в термінал "А"".

На даний час здійснюються заходи що до евакуації ПС з ЗПС. Аеропорт докладає максимальних зусиль для відновлення роботи найближчим часом.

Фото "Галінфо".


Боинг авиакомпании Turkish Airlines, следовавший из Львова в Стамбул, совершил аварийную посадку. Об этом сообщается на официальной странице аэропорта в Facebook.

6 января 2019 в 10:23 боинг 737-800 с бортовым номером TC-JVI авиакомпании Turkish Airlines, следовавший из Львова в Стамбул, совершил аварийную посадку.

"Воздушное судно (ВС) Boeing 737-800 с бортовым номером TC-JVI авиакомпании Turkish Airlines, которое совершало рейс по маршруту Львов-Стамбул, при осуществлении разворота на ВПП в районе 8 РД частично выкатился за пределы ВПП с последующей остановкой ПС. Коэффициент прививки на момент совершения выруливании на ВПП составил 0,26, ветер 330 градусов (по полосе) 7 м / с, что является достану для осуществления вылета. Было объявлено аварийную тревогу и подразделения АРК прибыли на место происшествия. Ни один из 59 пассажиров и 6 членов экипажа , которые находились на борту ВС, в результате инцидента не выстр ждал. ВС не претерпело значительных повреждений. Было осуществлены мероприятия по высадке пассажиров с ПС и доставки пассажиров в терминал "А" ".

В настоящее время осуществляются мероприятия что к эвакуации ВС с ВПП. Аэропорт прилагает максимальные усилия для возобновления работы в ближайшее время.