общественное пространство, обустройствоУ Львові в наступному році планується облаштувати ще 10 нових територій. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За останні три роки у Львові облаштовано 32 громадські простори. Простори облаштовують із врахуванням інтересів і побажань мешканців, щоб оновлена територія була комфортною і затишною для перебування. Як повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Ірина Маруняк, місто має запит від мешканців на облаштування громадських просторів, скверів, дворів, тому продовжуватиме роботу в цьому напрямку, і в наступному році планує облаштувати ще 10 нових територій.

"З 2016 по 2018 рік у Львів було зроблено 32 громадських простори. На ці роботи з міського бюджету використано 65,5 млн. грн. Середня вартість одного об’єкту становить 1,5 — 2 млн грн. Якщо також на цій території проводити заміну усіх мереж (водопроводів і тепломереж) вартість зростає до 6−8 млн. грн. Роботу в цьому напрямку продовжуватимемо, оскільки маємо запит від мешканців на облаштування територій для відпочинку біля їхніх домівок".

Ірина Маруняк

Вона запевнила, що простори облаштовуватимуть із врахуванням інтересів і побажань мешканців.


Во Львове в следующем году планируется обустроить еще 10 новых территорий. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

За последние три года во Львове обустроено 32 общественные пространства. Пространства обустраивают с учетом интересов и пожеланий жителей, чтобы обновленная территория была комфортной и уютной для пребывания. Как сообщила директор департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета Ирина Маруняк, город имеет запрос от жителей на обустройство общественных пространств, скверов, дворов, поэтому будет продолжать работу в этом направлении, и в следующем году планирует обустроить еще 10 новых территорий.

"С 2016 по 2018 год в Львов было сделано 32 общественных пространства. На эти работы из городского бюджета использовано 65500000. Грн. Средняя стоимость одного объекта составляет 1,5 - 2 млн грн. Если и на этой территории проводить замену всех сетей (водопроводов и теплосетей) стоимость возрастает до 6-8 млн. грн. Работу в этом направлении будем продолжать, поскольку имеем запрос от жителей на обустройство территорий для отдыха у их домов ".

Ирина Маруняк

Она заверила, что пространства обустраивать с учетом интересов и пожеланий жителей.