Орест Бонк, РГА, взятка, председательПрезидент звільнив затриманого на хабарі голову Старосамбірської РДА. Про це повідомляється на офіційному інтернет-представництві президента України.  

Президент України Петро Порошенко звільнив з посади голову Старосамбірської РДА Ореста Бонка. У документі вказано, що Петро Порошенко звільнив Ореста Бонка згідно з поданою ним заявою.

Нагадаємо, що 57-річного Ореста Бонка у червні цього року затримали на хабарі у 1,5 тис. доларів. За хабар посадовець обіцяв посприяти у працевлаштуванні на посаду юриста Старосамбірської РДА.

Як повідомляє ZAXID.NET, 57-річний Орест Бонк став головою Старосамбірської РДА наприкінці січня 2017 року. До того він був головою Старосамбірської райради (з лютого 2013 року по листопад 2015 року), а ще раніше очолював відділ освіти Старосамбірської РДА. Орест Бонк також є помічником народного депутата від БПП Андрія Лопушанського на громадських засадах.

Нагадаємо, що у листопаді Петро Порошенко також звільнив голову Радехівської РДА Тараса Калиту. Напередодні звільнення посадовця теж затримали на хабарі.


Президент освободил задержанного на взятке главу Старосамборской РГА. Об этом сообщается на официальном интернет-представительстве президента Украины.

Президент Украины Петр Порошенко освободил от должности председателя Старосамборского РГА Ореста Бонка. В документе указано, что Петр Порошенко освободил Ореста Бонка согласно поданному им заявлению.

Напомним, что 57-летнего Ореста Бонка в июне этого года задержали на взятке в 1,5 тыс. долларов. За взятку чиновник обещал посодействовать в трудоустройстве на должность юриста Старосамборской РГА.

Как сообщает ZAXID.NET, 57-летний Орест Бонк стал председателем Старосамборской РГА в конце января 2017 года. До этого он был председателем Старосамборского райсовета (с февраля 2013 по ноябрь 2015 года), а еще раньше возглавлял отдел образования Старосамборской РГА. Орест Бонк также является помощником народного депутата от БПП Андрей Лопушанский на общественных началах.

Напомним, что в ноябре Петр Порошенко также уволил председателя Радеховской РГА Тараса Калиту. Накануне освобождения чиновника тоже задержали на взятке.