дезертир, судНа Львівщині дезертирував учасник бойових дій. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Військовослужбовець 31 липня 2015 року самовільно залишив військову частину – польова пошта В 4680 та майже рік проводив службовий час вдома. В судовому засіданні обвинувачений щиро розкаявся та пояснив суду, що залишив службу у зв'язку із сімейними обставинами. 3 червня 2016 року він повернувся у військову частину та був звільнений. У вчиненому розкаюявся, просив застосувати до нього Закону України "Про амністію у 2016 році".

Обираючи покарання, Яворівський районний суд Львівської області врахував, що обвинувачений має на утриманні малолітню дитину, брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей, є учасником бойових дій та щиро кається у вчиненому. Тому суд визнав винним дезертира у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.407 КК України та призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі. Проте звільнив від відбування покарання на підставі статті 2 Закону України "Про амністію у 2016 році".

На Львовщине дезертировал участник боевых действий. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Военнослужащий 31 июля 2015 года самовольно оставил воинскую часть - полевая почта В 4680 и почти год проводил служебное время дома. В судебном заседании обвиняемый искренне раскаялся и пояснил суду, что оставил службу в связи с семейными обстоятельствами. 3 июня 2016 года он вернулся в военную часть и был уволен. В содеянном раскаялся, просил применить к нему Закона Украины "Об амнистии в 2016 году".

Выбирая наказания, Яворовский районный суд Львовской области учел, что обвиняемый имеет на иждивении малолетнего ребенка, принимал участие в антитеррористической операции на территории Донецкой и Луганской областей, является участником боевых действий и искренне раскаивается в содеянном. Поэтому суд признал виновным дезертира в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 4 ст.407 УК Украины, и назначил наказание в виде трех лет лишения свободы. Однако освободил от отбывания наказания на основании статьи 2 Закона Украины "Об амнистии в 2016 году".