ДТП, электроопораУ м. Стрий автомобіль з пасажирами зіткнувся з електроопором, є загиблі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області. 

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 5 жовтня, близько другої години ночі на вулиці Львівській у Стрию.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Skoda Octavia, 23-річний мешканець міста Стрий, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою. Від удару електроопора впала на автомобіль.

Під час ДТП у салоні Skoda Octavia окрім водія перебували троє пасажирів, усі місцеві мешканці. Двоє з них, віком 30 та 31 рік, від отриманих травм померли на місці події, ще один, 26-річний, перебуває у реанімації.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Водій Skoda Octavia затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Також медики встановлюють, чи перебував чоловік за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

98e42fe06b3e7d79c1a4ba6fddcc3a60.jpg


В г. Стрый автомобиль с пассажирами столкнулся с электроопорой, есть погибшие. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области 

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 5 октября, около двух часов ночи на улице Львовской в ​​Стрые.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Skoda Octavia, 23-летний житель города Стрый, не выбрал безопасную скорость движения, не справился с управлением и столкнулся с электроопорой. От удара электроопора упала на автомобиль.

Во время ДТП в салоне Skoda Octavia кроме водителя находились трое пассажиров, все местные жители. Двое из них в возрасте 30 и 31 год от полученных травм скончались на месте происшествия, еще один, 26-летний, находится в реанимации.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от пяти до десяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет. Проводится досудебное расследование.

Водитель Skoda Octavia задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Также медики устанавливают, находился ли мужчина за рулем в состоянии алкогольного опьянения.