дорога, ремонтРемонтні роботи на автомобільній дорозі у Радехівському районі вийшли на завершальний етап. Про це повідомляє Служба автодоріг у Львівській області.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області у Радехівському районі завершують поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141332 Торки — Ордів (під’їзд до с. Торки).

На даній автомобільній дорозі завершують роботи з влаштування асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім підсилення основи.

33137a6ab8618bf928ab69ad507c4f17.jpg


Ремонтные работы на автомобильной дороге в Радеховском районе вышли на завершающий этап. Об этом сообщает Служба автодорог в Львовской области.

По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области в Радеховском районе завершают текущий средний ремонт автомобильной дороги общего пользования местного значения С141332 Торки - Ордов (подъезд к с. Торки).

На данной автомобильной дороге завершают работы по устройству асфальтобетонного дорожного покрытия с предыдущим усилением основания.