медцентр, ремонт, лифтЗ державного бюджету на фінансування робіт із заміни ліфтів у лікувальному закладі "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр”. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На продовження робіт з реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру (ІІ пускового комплексу) обласний бюджет отримав черговий транш субвенції в сумі 5 млн грн із загального фонду державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Всього на цю мету вже перераховано управлінню капітального будівництва облдержадміністрації, як головному розпоряднику, кошти в сумі 20,1 млн грн із передбачених 30 млн грн річних призначень.

Також надійшли кошти з державного бюджету на фінансування робіт із заміни ліфтів у лікувальному закладі "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр”, які перераховані департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації в сумі 1,8 млн грн, або 67 відсотків із передбаченого обсягу субвенції на рік.


Из государственного бюджета на финансирование работ по замене лифтов в лечебном заведении "Западноукраинский специализированный детский медицинский центр". Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В продолжение работ по реконструкции Львовского областного клинического перинатального центра (II пускового комплекса) областной бюджет получил очередной транш субвенции в сумме 5 млн грн из общего фонда государственного бюджета на осуществление мероприятий по социально-экономическому развитию отдельных территорий.

Всего на эти цели уже перечислено управлению капитального строительства облгосадминистрации, как главному распорядителю, средства в сумме 20100000 грн из предусмотренных 30 млн грн годовых назначений.

Также поступили средства из государственного бюджета на финансирование работ по замене лифтов в лечебном заведении "Западноукраинский специализированный детский медицинский центр", которые перечислены департамента здравоохранения облгосадминистрации в сумме 1800000 грн, или 67 процентов из предусмотренного объема субвенции в год.