Маршрутка, водитель, школьник​У Львові водій автобуса в дощ вигнав з салону мокрого до нитки 11-річного школяра.

Про це повідомила в Facebook мама постраждалого хлопчика Ірина Бенрад.

За її словами, найбільш жахливим було те, що за дитину не заступився жоден з дорослих, які мовчки спостерігали за тим, що відбувається. Жінка зазначила, що на вулиці було холодно, і хлопчик чекав автобус після занять в школі.

"Він дочекався свою маршрутку, зайшовши в транспорт і готуючись дістати гроші за проїзд, почув від водія, що йому "потрібно вийти з маршрутки, так як він дуже мокрий! І з нього ціле озеро натече". Коли дитина сказала "а як же мені тепер додому доїхати?", водій сказав: "Не вийдеш сам, я вийду і тебе висаджу", - написала Бенрад.

"Звичайно, хіба під силу 11-річному хлопчині сперечатися з "чоловіком ", (він) промовчав і вийшов. Дочекавшись адекватного водія, дістався додому", - зазначила вона.

Мама хлопчика також звернулася і до пасажирів того рейсу: "Але хіба ви люди?!".  Жінка підкреслила, що дорослі не мали права так поводитися.


Во Львове водитель автобуса в дождь выгнал из салона промокшего до нитки 11-летнего школьника.

Об этом сообщила в Facebook мама пострадавшего мальчика Ирина Бенрад.

По ее словам, за ребенка не вступился ни один из взрослых, которые молча наблюдали за происходящим. Женщина отметила, что на улице было холодно, и мальчик ждал автобус после занятий в школе.

"Ребенок, весь мокрый, дождался свою маршрутку, зайдя в транспорт и готовясь достать деньги за проезд, услышал от водителя, что ему "нужно выйти из маршрутки, так как он очень мокрый! И с него целое озеро натечет". Когда ребенок сказал "а как же мне теперь домой доехать?", водитель сказал: "Не выйдешь сам, я выйду и тебя высажу", - написала Бенрад.

"Конечно, разве под силу 11-летнему пареньку спорить с "мужчиной", (он) промолчал и вышел. Дождавшись адекватного водителя, добрался до дома", - отметила она.

Мама мальчика также обратилась и к пассажирам того злосчастного рейса: "Но разве вы люди?!". Женщина подчеркнула, что взрослые не имели права себя так вести.