Военные учения, стрельбы, Яворивский полигонНа Яворівському полігоні Львівської області почалися бригадно-тактичні навчання з бойовою стрільбою під керівництвом командувача військами ОК "Захід" генерал-майора Ігоря Довганя.

Про це повідомив старший лейтенант Володимир Фітьо.

Навчання проходять на базі 24-ї Залізної бригади, в складі - понад 1000 резервістів. Незважаючи на несприятливі погодні умови: туман і сильний дощ, військовослужбовці 24-ї Залізної бригади ще раз довели, що вони готові виконати бойове завдання за будь-яких умовах.

Під час проведення бригадно-тактичних навчань задіяно близько 4000 військовослужбовців та понад 300 одиниць бойової техніки.
У максимально наближених до бойових умовах особовий склад відпрацьовував завдання з проведення атаки на супротивника, бій в оточенні і вихід з нього, відбиття контратак.


На Яворовском полигоне Львовской области начались бригадно-тактические учения с боевой стрельбой под руководством командующего войсками ОК "Запад" генерал-майора Игоря Довганя.

Об этом сообщил старший лейтенант Владимир Фитьо.

Учения проходят на базе 24-й Железной бригады, в составе - более 1000 резервистов. Несмотря на неблагоприятные погодные условия: туман и сильный дождь, военнослужащие 24-й Железной бригады еще раз доказали, что они готовы выполнить боевую задачу при любых условиях.

Во время проведения бригадно-тактических учений задействовано около 4000 военнослужащих и более 300 единиц боевой техники.

В максимально приближенных к боевым условиях личный состав отрабатывал задачи по проведению атаки на противника, бой в окружении и выход из него, отражение контратак.