алкоголь, мопед, патрульныеЗа дві нічні зміни 2-й батальйон патрульної поліції зупинив 25 водіїв, які керували в стані сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Так, в ніч з п’ятниці на суботу, на вулиці Донецькій патрульні виявили скутер, водій якого керував без шолому. Його зупинили та попросили документи. Під час спілкування у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти перевірку. Результат - 2.05 проміле, це більш ніж в 10 разів перевищувало допустиму норму. На чоловіка склали протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Аналогічна ситуація трапилася через декілька хвилин на вулиці Степана Бандери. Водій мопеда, який керував без шолому погодився пройти перевірку на приладі Drager. Результат виявився позитивним - 1.43 проміле. На чоловіка склали протокол за нетверезу їзду.

Екіпаж патрульних отримав виклик на ДТП, що відбулася на вулиці Володимира Великого. Інспектори прибули на місце та побачили пошкоджений автомобіль Daewoo, водій якого не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з металевим парапетом. Під час спілкування з чоловіком патрульні відчули характерний запах алкоголю. Пройти перевірку водій відмовився, тому на нього склали протокол за керування в стані сп’яніння та протокол за дтп.

На вулиці Любінській патрульні зупинили автомобіль Renault, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів у водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Також перевірка в базі даних показала, що цього року чоловіка вже притягували до відповідальності за керування в стані наркотичного сп’яніння. Йому запропонували пройти перевірку, проте водій відмовився. На нього склали протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та постанову за порушення правил дорожнього руху.

Загалом за ці дві ночі патрульні 2 батальйону склали 25 протоколів за керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.


За два ночные смены 2-й батальон патрульной полиции остановил 25 водителей, управлявших в состоянии опьянения. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Так, в ночь с пятницы на субботу на улице Донецкой патрульные обнаружили скутер, водитель которого управлял без шлема. Его остановили и попросили документы. Во время общения у мужчины обнаружили признаки алкогольного опьянения. Водитель согласился пройти проверку. Результат - 2.05 промилле, это более чем в 10 раз превышало допустимую норму. На мужчину составили протокол за управление транспортным средством в состоянии алкогольного опьянения.

Аналогичная ситуация случилась через несколько минут на улице Степана Бандеры. Водитель мопеда, который ехад без шлема, согласился пройти проверку на приборе Drager. Результат оказался положительным - 1.43 промилле. На мужчину составили протокол за нетрезвую езду.

Экипаж патрульных получил вызов на ДТП, состоявшейся на улице Владимира Великого. Инспекторы прибыли на место и увидели поврежденный автомобиль Daewoo, водитель которого не справился с управлением и совершил столкновение с металлическим парапетом. Во время общения с мужчиной патрульные почувствовали характерный запах алкоголя. Пройти проверку водитель отказался, поэтому на него составили протокол за управление в состоянии опьянения и протокол по ДТП.

На улице Любинской патрульные остановили автомобиль Renault, водитель которого нарушил правила дорожного движения. Во время проверки документов у водителя обнаружили признаки наркотического опьянения. Также проверка в базе данных показала, что в этом году мужчину уже привлекали к ответственности за вождение в состоянии наркотического опьянения. Ему предложили пройти проверку, однако водитель отказался. На него составили протокол по ч.2 ст.130 КУоАП (повторное в течение года управление транспортным средством в состоянии опьянения) и постановление за нарушение правил дорожного движения.

Всего за эти две ночи патрульные 2 батальона составили 25 протоколов за управление транспортными средствами в состоянии алкогольного или наркотического опьянения.