изнасилованиеМешканцю Львівщини повідомлено про підозру у зґвалтуванні 36-річної жінки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Городоцької місцевої прокуратури, працівниками Нацполіції повідомлено про підозру 21-річному мешканцю Львівщини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.152 КК України (зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства). Санкція вказаної статті передбачає покарання від 3 до 5 років позбавлення волі.

Подія трапилась цьогоріч, 27 липня, в одному із сіл на Городоччині у квартирі, яку орендувала потерпіла. Встановлено, що підозрюваний, застосувавши насильство, проти волі 36-річної жінки вступив із нею у статевий акт. Такими діями, зловмисник завдав жертві фізичних та моральних страждань.

На даний час досудове розслідування триває.


Жителю Львовщины сообщено о подозрении в изнасиловании 36-летней женщины. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Городокской местной прокуратуры, работниками Нацполиции сообщено о подозрении 21-летнему жителю Львовщины в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.152 УК Украины (изнасилование, то есть половое сношение с применением физического насилия). Санкция указанной статьи предусматривает наказание от 3 до 5 лет лишения свободы.

Инцидент произошел в этом году, 27 июля, в одном из сел на Городоччине в квартире, которую арендовала потерпевшая. Установлено, что подозреваемый, применив насилие, против воли 36-летней женщины вступил с ней в половой акт. Такими действиями злоумышленник нанес жертве физических и нравственных страданий.

В настоящее время досудебное расследование продолжается.