вывоз, мусор, Червоноград, районыУ межах реалізації меморандуму про співпрацю щодо вивезення сміття, Жовківський, Кам’янко-Бузький та Городоцький райони уклали відповідні угоди з містом Червоноград на прийом твердих побутових відходів із зазначений районів. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Ці райони області захоронювали сміття на полігоні “Збиранка”, а після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі у них періодично виникали проблеми із вивезенням відходів.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ Львівської ОДА Назарій Романчук, запланований обсяг захоронення сміття становить 900 тонн. За його словами, з обласного екологічного фонду вже виділили 1,7 млн грн. на придбання сміттєвоза для міста Червоноград.


В рамках реализации меморандума о сотрудничестве по вывозу мусора, Жолковский, Каменка-Бугский и Городокский районы заключили соглашения с городом Червоноград о приеме твердых бытовых отходов. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Эти районы области вывозили мусор на полигон "Збиранка", а после трагедии на Грибовицкой свалке у них периодически возникали проблемы с вывозом отходов.

Как сообщил директор департамента ЖКХ Львовской ОГА Назарий Романчук, запланированный объем захоронения мусора составляет 900 тонн. По его словам, из областного экологического фонда уже выделили 1,7 млн грн.. на приобретение мусоровоза для города Червоноград.