гроза, дерево упало, лесничий пострадал, Бусский районНа Львівщині під час грози дерево впало на автомобіль лісничого, його госпіталізовано до реанімації. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

В Буське відділення поліції 4 травня о 19.20 надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про те, що у медичний заклад доставлений лісничий, 36-річний житель Буського району. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав внаслідок нещасного випадку, який стався на автодорозі між двома селами Буського району. Потерпілий повертався додому на автомобілі ВАЗ. В цей час надворі йшла гроза. Внаслідок сильного пориву вітра ясен, який ріс при дорозі, впав на транспортний засіб.

Лісничого госпіталізовано в реанімаційне відділення, його життю нічого не загрожує.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине во время грозы дерево упало на автомобиль лесничего, он госпитализирован в реанимацию. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Буское отделения полиции 4 мая в 19.20 поступило сообщение от дежурного врача центральной районной больницы о том, что в медучреждение доставлен лесничий, 36-летний житель Бусского района. Врачи диагностировали у него закрытую черепно-мозговую травму.

Правоохранители установили, что травмы мужчина получил в результате несчастного случая, который произошел на автодороге между двумя селами Бусского района. Пострадавший возвращался домой на автомобиле ВАЗ. В это время на улице шла гроза. В результате сильного порыва ветра ясень, который рос у дороги, упал на машину.

Лесничего госпитализировали в реанимационное отделение, его жизни ничего не угрожает.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.