Дрогобыч, ДТП, врезался в дерево, VolkswagenНа Дрогобиччині водій автомобіля Volkswagen Golf, 35-річний мешканець Дрогобича, повертаючи праворуч, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автомобіль зіткнувся з деревом. У автопригоді постраждали четверо осіб, з них двоє – діти. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 травня близько 18.30 на автодорозі Нижанковичі – Стрий у селі Верхні Гаї, Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Golf, 35-річний мешканець Дрогобича, повертаючи праворуч, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автомобіль зіткнувся з деревом.

Внаслідок автопригоди водія госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма. Пасажирам: 26-річній жінці, 8-річному хлопчику та десятимісячній дівчинці, мешканцям Дрогобича, було надано медичну допомогу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.


Под Дрогобычем водитель автомобиля Volkswagen Golf, 35-летний житель Дрогобыча, поворачивая направо, не справился с управлением и съехал в кювет, после чего автомобиль столкнулся с деревом. В аварии пострадали четыре человека, из них двое - дети. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 4 мая около 18.30 на автодороге Нижанковичи - Стрый в селе Верхние Гаи, Дрогобычского района.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Volkswagen Golf, 35-летний житель Дрогобыча, поворачивая направо, не справился с управлением и съехал в кювет, после чего автомобиль столкнулся с деревом.

Вследствие ДТП водителя госпитализировали в травматологическое отделение с диагнозом: закрытая черепно-мозговая травма. Пассажирам: 26-летней женщине, 8-летнему мальчику и десятимесячного девочке, жителям Дрогобыча, была оказана медицинская помощь.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, которые управляют транспортным средством) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на тот же срок.