Левандовское озеро, благоустройство, проектУправління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради організовує обговорення напрямків благоустрою Левандівського озера. Зустріч відбудеться сьогодні о 18.00 на березі озера (вул. Повітряна). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В управлінні екології та ландшафтного планування міськради повідомили, що у попередні роки водойму, розташовану на вул. Повітряній, очистили від мулу та водоростей. Також відновили близько 100 погонних метрів бетонної стінки водойми. Ці роботи скоротили вміст органіки у водоймі, що зменшило її прогрівання та цвітіння.

На обговорення, що відбудеться в п’ятницю о 18.00 на березі Левандівського озера, запрошують всіх охочих львів’ян.

“На сьогодні бачимо за доцільне облаштувати один з берегів водойми для відпочинку мешканців у літній період. Зокрема, викласти ландшафт, створити газони, а також місця для засмагання”, - кажуть в управлінні екології та ландшафтного планування Львівської міської ради.

Додаткову інформацію можна отримати у головного спеціаліста управління – Тетяни Палюх за тел. 297 59 82.


Управление экологии и ландшафтного планирования Львовского городского совета организует обсуждение направлений благоустройства Левандовского озера. Встреча состоится сегодня в 18.00 на берегу озера (ул. Воздушная). Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В управлении экологии и ландшафтного планирования горсовета сообщили, что в предыдущие годы водоем, расположенный на ул. Воздушной, очистили от ила и водорослей. Также восстановили около 100 погонных метров бетонной стенки водоема. Эти работы сократили содержание органики в водоеме, что уменьшило его прогревание и цветение.

На обсуждение, которое состоится в пятницу в 18.00 на берегу Левандовского озера, приглашают всех желающих львовян.

"На сегодня видим целесообразным обустроить один из берегов водоема для отдыха жителей в летний период. В частности, выложить ландшафт, создать газоны, а также места для загара", - говорят в управлении экологии и ландшафтного планирования Львовского городского совета.

Дополнительную информацию можно получить у главного специалиста управления - Татьяны Палюх по тел. 297 59 82.