трамвай, вокзал, Черновицкая, ремонтНа час реконструкції вулиці Чернівецької зміниться маршрут трамвая №1, 6 та 9 - їх кінцевою зупинкою буде зупинка “Приміський вокзал”. Про це повідомляється на сайті “Варта 1” 

“Коли розпочнуться ремонтні роботи на вул. Чернівецькій (Головний вокзал), трамваї №1, 6 та 9 курсуватимуть за зміненим маршрутом. А саме: вони не заїжджатимуть на Головний вокзал, а кінцевою зупинкою буде зупинка “Приміський вокзал“, – зазначається у “Варта 1” з посиланням на начальника відділу із зв’язків з громадськістю ЛКП “Львівелектротранс“ Івана Бондара.

Нагадаємо, після 9 травня розпочнеться ремонт вул. Чернівецької. Триватимуть ремонтні роботи близько п’яти місяців.


На время реконструкции улицы Черновицкой изменится маршрут трамвая №1, 6 и 9 - их конечной остановкой будет остановка "Пригородный вокзал". Об этом сообщается на сайте "Варта 1" 

"Когда начнутся ремонтные работы на ул. Черновицкой (Главный вокзал), трамваи №1, 6 и 9 будут курсировать по измененному маршруту. А именно: они не будут заезжать на Главный вокзал, а конечной остановкой будет остановка "Пригородный вокзал", - отмечается в "Варта 1" со ссылкой на начальника отдела по связям с общественностью ЛКП "Львовэлектротранс" Ивана Бондаря.

Напомним, после 9 мая начнется ремонт ул. Черновицкой. Продлятся ремонтные работы около пяти месяцев.