пункт пропуска, переход, пешеходыУ пункті пропуску Лопушанка-міхновець у Турківському райні на три дні відкривають піший перехід до Польщі. Про це повідомляє "Турка – перлина Карпат". 

6, 13 та 20 квітня 2019 року відкриють пункт пропуску Лопушанка-Міхновець (Турківський район) для усіх охочих відвідати Республіку Польща.

Пропуск громадян на територію Польщі буде відбуватися з 10:00 до 12:00, а повернутися можна буде з 16:00 до 18:00. Пропуск буде здійснювати також для осіб із велосипедами.

Мандруючи просять не забувати свої закордонні біометричні паспорти, а для власників звичайних закордонних паспортів необхідною є віза. Пропуск за картками MRG здійснюватися не буде.


В пункте пропуска Лопушанка-Михновец в Турковском райне на три дня открывают пеший переход в Польшу. Об этом сообщает "Турка - жемчужина Карпат". 

6, 13 и 20 апреля 2019 откроют пункт пропуска Лопушанка-Михновец (Турковский район) для всех желающих посетить Республику Польша.

Пропуск граждан на территорию Польши будет происходить с 10:00 до 12:00, а вернуться можно будет с 16:00 до 18:00. Пропуск будет осуществлять также для лиц с велосипедами.

Путешествуя просят не забывать свои зарубежные биометрические паспорта, а для владельцев обычных загранпаспортов необходима виза. Пропуск по карточкам MRG осуществляться не будет.