мошенники, квартира, пенсионерЛьвівський пенсіонер звернувся до поліції з заявою, що шахраї заволоділи двома його квартирами. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

У Франківський відділ поліції звернувся 84-річний львів’янин. За словами пенсіонера, у 2015-2016 роках двоє зловмисників, чоловік та жінка, шляхом обману заволоділи двома його квартирами. Після укладення договорів купівлі-продажу у нотаріуса йому не надали ані оригіналів документів, ані не заплатили за придбані помешкання.

Наразі проводиться перевірка. За її результатами вирішуватиметься питання про відкриття кримінального провадження.


Львовский пенсионер обратился в полицию с заявлением, что мошенники завладели двумя его квартирами. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Франковский отдел полиции обратился 84-летний львовянин. По словам пенсионера, в 2015-2016 годах двое злоумышленников, мужчина и женщина, обманом завладели двумя его квартирами. После заключения договоров купли-продажи у нотариуса ему не предоставили ни оригиналі документов, ни заплатили за приобретенные квартиры.

В настоящее время проводится проверка. По ее результатам будет решаться вопрос об открытии уголовного производства.