Замарстыновская, упал, строительУ Львові, на вулиці Замарстинівській, 112 на будівництві впав и отримав травми 27-річний чоловік. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради, 5 квітня о 12:02 на будівництві у Львові на вул. Замарстинівській, 112 (Шевченківський район) впав і травмувався 27-річний чоловік, житель с. Реклинець Сокальського району.

Потерпілого у важкому стані з діагнозом "політравма" госпіталізовано до міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Причини події з’ясовують.


Во Львове, на улице Замарстыновской, 112 на строительстве упал и получил травмы 27-летний мужчина. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения горсовета, 5 апреля в 12:02 на стройке на ул. Замарстыновской, 112 (Шевченковский район) упал и получил травмі 27-летний мужчина, житель с. Реклинец Сокольского района.

Пострадавшего в тяжелом состоянии с диагнозом "политравма" госпитализирован в городскую клиническую больницу скорой медицинской помощи.

Причины происшествия выясняются.