авиарейс, УжгородЗі Львова запустять регулярний авіарейс до Ужгорода. Рейс виконуватимуть один раз на тиждень. Про це повідомляє ZAXID.NET

З п’ятниці, 15 березня, авіакомпанія "Мотор Січ" запускає регулярний авіарейс за маршрутом Київ – Львів – Ужгород. Як повідомив на своїй сторінці у Facebook президент України Петро Порошенко, авіарейс виконуватимуть один раз на тиждень.

"Як і обіцяли, після наших домовленостей з Президентом Словаччини Андреєм Кіскою відновлюємо регулярне авіаційне сполучення з Ужгородом. Нарешті, після тривалої перерви аеропорт Ужгорода запрацює!", – написав Петро Порошенко.

З інформацією видання "Закарпаття онлайн", вартість квитків за маршрутом Київ – Львів – Ужгород коливатиметься від 699 до 3,5 тис. грн. У флоті "Мотор Січі" є три пасажирські літаки Антонов АН-140-100, Антонов АН-24 РВ та Яковлєв ЯК-40, а також один вантажно-пасажирський Антонов АН-74ТК-200.

Нагадаємо, що аеропорт в Ужгороді не приймає регулярні авіарейси з 2016 року. Наприкінці 2018 року аеропорт отримав сертифікацію Європейського агентства авіаційної безпеки (EASA). Тепер Україна не повинна щоразу просити у Словаччини дозволу на перетин її повітряного простору літаками, які літають до Ужгорода.

Додамо, що на початку червня українська авіакомпанія SkyUp запускає регулярні авіарейси зі Львова до Одеси.


Из Львова запустят регулярный авиарейс в Ужгород. Рейсы будут выполнять один раз в неделю. Об этом сообщает ZAXID.NET

С пятницы, 15 марта, авиакомпания "Мотор Сич" запускает регулярный авиарейс по маршруту Киев - Львов - Ужгород. Как сообщил на своей странице в Facebook президент Украины Петр Порошенко, авиарейс будут выполнять один раз в неделю.

"Как и обещали, после наших договоренностей с Президентом Словакии Андреем Кичкою восстанавливаем регулярное авиационное сообщение с Ужгородом. Наконец, после длительного перерыва аэропорт Ужгорода заработает!", - написал Петр Порошенко.

С информации издания "Закарпатье онлайн", стоимость билетов по маршруту Киев - Львов - Ужгород колебаться от 699 до 3,5 тыс. Грн. Во флоте "Мотор Сичи" есть три пассажирских самолета Антонов АН-140-100, Антонов Ан-24 РВ и Яковлев Як-40, а также один грузопассажирский Антонов АН-74ТК-200.

Напомним, что аэропорт в Ужгороде не принимает регулярные авиарейсы с 2016 года. В конце 2018 аэропорт получил сертификацию Европейского агентства авиационной безопасности (EASA). Теперь Украина не должна каждый раз просить в Словакии разрешения на пересечение ее воздушного пространства самолетами, которые летают в Ужгород.

Добавим, что в начале июня украинская авиакомпания SkyUp запускает регулярные авиарейсы из Львова в Одессу.