Бездомные, обед, Рождество ​У Львові організовують Святу Вечерю для безпритульних і малозабезпечених. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Напередодні Різдва Христового, 6 січня о 20:00, у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян на вулиці Кирилівській, 3а розпочнеться традиційна Свята Вечеря для безпритульних.

"Вечеря складатиметься з традиційних для українського столу страв: це кутя, вареники, оселедець, узвар тощо. Приємно зазначити, що в організації вечері нам допомагають благодійники, підприємці, за що ми їм дуже вдячні", - розповів директор Центру обліку та нічного перебування бездомних Олександр Бородін.

Вечерю організовують орієнтовно для 50 осіб, які отримують в Центрі соціальні послуги.

Окрім того, 7 січня о 15:00 у храмі Покрови Пресвятої Богородиці, що на вулиці Личаківській, 175, сядуть за різдвяні столи близько 300 безпритульних і малозабезпечених людей. Вони також зможуть покуштувати різдвяні страви за святковим обідом. Різдвяний обід Храм Покрови Пресвятої Богородиці та Міжнародна мирянська спільнота святого Егідія організовують вже дев’ятий раз поспіль.


Во Львове организуют Святую Вечерю для бездомных и малоимущих. Об этом сообщили в пресс-службе Львовского горсовета.

Накануне Рождества Христова, 6 января в 20:00, в Центре учета и ночного пребывания бездомных граждан на улице Кирилловской, 3а начнется традиционная Святая Вечеря для беспризорных.

"Ужин будет состоять из традиционных для украинского стола блюд: это кутья, вареники, сельдь, узвар и тому подобное. Приятно отметить, что в организации ужина нам помогают благотворители, предприниматели, за что мы им очень благодарны", - рассказал директор Центра учета и ночного пребывания бездомных Александр Бородин.

Ужин организуют ориентировочно для 50 человек, которые получают в Центре социальные услуги.

Кроме того, 7 января в 15:00 в храме Покрова Пресвятой Богородицы, что на улице Лычаковской, 175 сядут за рождественские столы около 300 бездомных и малообеспеченных людей. Они также смогут отведать рождественские блюда за праздничным обедом. Рождественский обед Храм Покрова Пресвятой Богородицы и Международная мирянское сообщество святого Эгидия организуют уже девятый раз подряд.