Смерть, операция, полипы, мужчина​У Львові після операції у 1-й клінічній лікарні імені Князя Лева раптово помер 35-річний львів’янин Ігор Вовчко.

За словами родичів померлого, 28 грудня у лікарні на вул. Ужгородській Ігорю Вовчку провели операцію із видалення поліпів у носі. Медичне втручання здійснила завідувач відділенням лікарні.

Наступного дня після операції стан Ігоря різко погіршився, про що він повідомив своїй дружині. Зі слів жінки, коли вона прибула у медзаклад, лікарі метушилися, однак не могли надати чітких пояснень, що саме відбувається. Після того, як в чоловіка було діагностовано ниркову недостатність, медики прийняли рішення відправити його у Львівську лікарню швидкої допомоги, повідомляє ZIK.

29 грудня пацієнта в інвалідному візку, оскільки він вже не міг самостійно пересуватися, доправили каретою "швидкої" у лікарню на вул. Топольній, де Ігоря Вовчка після певних обстежень та медичних маніпуляцій ввели у стан штучної коми. Однак стан хворого продовжував погіршуватися.

30 грудня чоловіка у важкому стані доправили вже у Львівську обласну клінічну лікарню, де лікарі оцінили його шанси на життя у 10%. Тут пацієнту провели процедуру гемодіалізу. Також було встановлено діагноз "вторинний сепсис" (загальне зараження організму хвороботворними мікробами, які потрапили у кров).

Уночі 2 січня 35-річного Ігоря, який лише кілька днів тому прийшов до лікарні з поліпами у носі, не стало. Дружина Ігоря Вовчка звернулася в поліцію.

Щодо смерті молодого чоловіка триває розслідування, призначена судово-медична експертиза, планується проведення комплексної експертизи. Поліцейські вже вилучили історію хвороби львів’янина.

Як стало відомо, завідувач відділення лікарні на вул. Ужгородській, де було проведено операцію, відмовилася добровільно надати матеріали слідчим, сказала, що зробить це лише за рішення суду. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться розслідування.


Во Львове после операции в 1-й клинической больницы имени Князя Льва внезапно умер 35-летний львовянин Игорь Вовчко.

По словам родственников умершего, 28 декабря в больнице на ул. Ужгородской Игорю Вовчку провели операцию по удалению полипов в носу. Медицинское вмешательство осуществила заведующая отделением больницы.

На следующий день после операции состояние Игоря резко ухудшилось, о чем он сообщил своей жене. По словам женщины, когда она прибыла в медучреждение, врачи суетились, однако не могли предоставить четких объяснений, что же происходит. После того как у мужчины была диагностирована почечная недостаточность, медики приняли решение отправить его во Львовскую больницу скорой помощи, сообщает ZIK.

29 декабря пациента в инвалидной коляске, поскольку он уже не мог самостоятельно передвигаться, доставили каретой "скорой" в больницу на ул. Топольной, где Игоря Вовчка после определенных обследований и медицинских манипуляций ввели в состояние искусственной комы. Однако состояние больного продолжало ухудшаться.

30 декабря мужчину в тяжелом состоянии доставили уже во Львовскую областную клиническую больницу, где врачи оценили его шансы на жизнь в 10%. Здесь пациенту провели процедуру гемодиализа. Также был установлен диагноз "вторичный сепсис" (общее заражения организма болезнетворными микробами, которые попали в кровь).

Ночью 2 января 35-летнего Игоря, который всего несколько дней назад пришел в больницу с полипами в носу, не стало. Жена Игоря Вовчка обратилась в полицию. Относительно смерти молодого человека проводится расследование, назначена судебно-медицинская экспертиза, планируется проведение комплексной экспертизы. Полицейские уже изъяли историю болезни львовянина.

Как стало известно, заведующий отделением больницы на ул. Ужгородской, где была проведена операция, отказалась добровольно предоставить материалы следователям, сказала, что сделает это только после решения суда. По этому факту возбуждено уголовное производство, проводится расследование.