На вулиці Тютюнника у Львові знайшли тіло чоловіка, який покінчив з життям шляхом повішення. Про це пише сайт “Варта-1” з посиланням на свідків події. 

У понеділок, 3 грудня близько 09:00 по вул. Тютюнників, 53, біля гаражів, виявили тіло 44-річного чоловіка, чоловіка, який покінчив з життям шляхом повішення.

Рідні чоловіка зазначають, що він впродовж тривалого часу зловживав алкогольними напоями, дебоширив вдома та впадав у депресію.

Тіло скеровано в морг. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Всі обставини події встановлюються.


На улице Тютюнника во Львове нашли тело мужчины, который покончил с жизнью путем повешения. Об этом пишет сайт "Варта-1" со ссылкой на свидетелей происшествия. 

В понедельник, 3 декабря около 9:00 по ул. Табачников, 53, возле гаражей, обнаружили тело 44-летнего мужчины, мужчины, покончившего с жизнью путем повешения.

Родные мужчины отмечают, что он в течение длительного времени злоупотреблял алкогольными напитками, дебоширил дома и впадал в депрессию.

Тело направлено в морг. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Все обстоятельства происшествия устанавливаются.