мошенник, грузия, Рава-РусскаяНа Жовківщині затримано громадянина Грузії, розшукуваного іноземними правоохоронцями за шахрайство. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Громадянина Республіки Грузія працівники відділу прикордонної служби "Рава-Руська" затримали у порядку ст. 582 КПК України.

Як з’ясувалось, чоловік розшукувався компетентними органами цієї ж країни для притягнення до кримінальної відповідальності за скоєння шахрайства у великих розмірах.

За участі прокурора, ухвалою Жовківського районного суду Львівської області до зловмисника застосовано тимчасовий арешт. Після надходження запиту від іноземних правоохоронців про видачу вказаної особи, прокуратура Львівської області розпочне процедуру екстрадиції.


На Жовковщине задержан гражданин Грузии, разыскиваемый иностранными правоохранителями за мошенничество. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Гражданина Республики Грузия работники отдела пограничной службы "Рава-Русская" задержали в порядке ст. 582 УПК Украины.

Как выяснилось, мужчина разыскивался компетентными органами этой же страны для привлечения к уголовной ответственности за совершение мошенничества в крупных размерах.

С участием прокурора, постановлением Жовковского районного суда Львовской области к злоумышленнику применен временный арест. После поступления запроса от иностранных правоохранительных органов о выдаче указанного лица, прокуратура Львовской области начнет процедуру экстрадиции.