радар, полицияНа Львівщині встановили ще один радар TRUCAM. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Із понеділка, 3 грудня, на західній об’їзній Львова патрульна поліція почала використовувати пристрій для фіксації швидкості руху TruCam, повідомляє прес-служба МВС.

Також по одному новому пристрою використовуватимуть у Тернопільській області на автодорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська, у Рівненській області на трасі Устилуг – Луцьк – Рівне, у Вінницькій області на шляху Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, у Маріуполі на вулиці Набережна і в Києві на Броварському проспекті, вулиці Саперно-Слобідська і на Столичному шосе.

Нагадаємо, 8 жовтня патрульні почали використовувати пристрої TruCam на трасі Київ – Чоп. Протягом першого тижня водіїв не штрафували, аби ті звикли. Тут встановили відповідний знак, що попереджає про фото- та відеофіксацію. У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові автомобілі з увімкненими маячками синього кольору.

Довідка SQ. З 16 жовтня на водіїв складено вже понад 13 тис. матеріалів за перевищення дозволеної швидкості руху.


На Львовщине установили еще один радар TRUCAM. Об этом сообщает "Твой город". 

С понедельника, 3 декабря, на западной объездной Львова патрульная полиция начала использовать устройство для фиксации скорости движения TruCam, сообщает пресс-служба МВД.

Также по одному новому устройству использовать в Тернопольской области на автодороге Тернополь - Львов - Рава-Русская, в Ровенской области на трассе Устилуг - Луцк - Ровно, в Винницкой области на пути Стрый - Тернополь - Кропивницкий - Знаменка, в Мариуполе на улице Набережная и в Киеве на Броварском проспекте, улице Саперно-Слободская и на Столичном шоссе.

Напомним, 8 октября патрульные начали использовать устройства TruCam на трассе Киев - Чоп. В течение первой недели водителей не штрафовали, чтобы те привыкли. Здесь установили соответствующий знак, предупреждающий о фото- и видеофиксацию. В местах фиксации нарушений скоростного режима находятся служебные автомобили с включенными маячками синего цвета.

Справка SQ. С 16 октября на водителей составлено уже более 13 тыс. материалов за превышение разрешенной скорости движения.