автомобильПатрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, хотів заволодіти чужим автомобілем. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора, близько 12:00, інспектори 2 батальйону патрульної поліції отримали інформацію, що на вулиці Райдужній невідомий чоловік проник у автомобіль Toyota з метою заволодіння.

Офіцери прибули на місце події та затримали ймовірного зловмисника безпосередньо у транспортному засобі. Чоловік, ймовірно, вчиняв злочин не сам, а зі спільником, якому вдалося втекти до приїзду поліції.

Затриманого встановили в базі даних, ним виявився 35-річний мешканець іншої області. На місце скерували слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. На даний момент встановлюються всі обставини справи.

0c1d95899f26089da6117206ae8cf650.jpg


Патрульные задержали мужчину, который, вероятно, хотел завладеть чужим автомобилем. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера, около 12:00 инспекторы 2 батальона патрульной полиции получили информацию, что на улице Радужной неизвестный мужчина проник в автомобиль Toyota с целью завладения.

Офицеры прибыли на место происшествия и задержали предполагаемого злоумышленника непосредственно в транспортном средстве. Мужчина, вероятно, совершал преступление не один, а с сообщником, которому удалось скрыться до приезда полиции.

Задержанного установили в базе данных, им оказался 35-летний житель другой области. На место были направлены следственно-оперативная группа Сыховского отдела полиции. На данный момент устанавливаются все обстоятельства дела.