мусор, полигонСтароконстянтинів прийматиме львівське сміття - у Львівській ОДА підписали Меморандум. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

3 жовтня Львівська обласна державна адміністрація підписала Меморандум про співпрацю з Староконстянтинівською міською радою Хмельницької області щодо захоронення твердих побутових відходів, які утворюються у місті Львові.

"Ми проводили неодноразово переговори зі Староконстянтинівським міським головою і ми вдячні, що місто пішло нам на зустріч і на сьогодні є підписаним Меморандум про співпрацю. Це дає нам можливість вивозити значний обсяг ТПВ в Староконстянтинів Хмельницької області і забезпечувати наші завдання, щоб місто Львів було чисте від сміття".

Директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук

 Зазначимо, Меморандум про співпрацю діятиме до червня 2019 року.


Староконстантинов будет принимать львовское мусора - во Львовской ОГА подписали Меморандум. Об этом сообщает пресс-служба Львовской ОГА.

3 октября Львовская областная государственная администрация подписала Меморандум о сотрудничестве с Староконстантиновским городским советом Хмельницкой области по захоронению твердых бытовых отходов, которые образуются во Львове.

"Мы проводили неоднократно переговоры с Староконстантиновским городским головой и мы благодарны, что город пошел нам на встречу и на сегодня есть подписанный Меморандум о сотрудничестве. Это дает нам возможность вывозить значительный объем ТБО в Староконстантинов Хмельницкой области и обеспечивать наши задачи, чтобы город Львов был чистый от мусора ".

Директор департамента развития и эксплуатации жилищно-коммунального хозяйства Львовской ОГА Назарий Романчук

 Отметим, Меморандум о сотрудничестве будет действовать до июня 2019 года.