прокуратура, земучасток, ЮНЕСКОПрокуратурою вживаються заходи щодо попередження незаконної передачі земельної ділянки в центральній частині Львова.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №1 направила до суду позов про визнання протиправним та скасування ухвали Львівської міської ради.

Прокуратурою встановлено, що ухвалою Львівської міської ради одному з товариств надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0359 га на вул. Шевській для реставрації з переплануванням житлового будинку.

При цьому, Львівською міською радою не прийнято до уваги той факт, що на земельній ділянці знаходиться будинок, який належить до пам'яток архітектури національного значення та знаходиться в межах історичного ареалу та зони регульованої забудови міста, а також входить в ансамбль історичного центру Львова, внесеного до список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.


Прокуратурой принимаются меры по предупреждению незаконной передачи земельного участка в центральной части Львова.

Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

Львовская местная прокуратура №1 направила в суд иск о признании противоправным и отмене постановления Львовского городского совета.

Прокуратурой установлено, что постановлением Львовского городского совета одному из обществ предоставлено разрешение на изготовление проекта землеустройства по отводу земельного участка площадью 0,0359 га на ул. Шевской для реставрации с перепланировкой жилого дома.

При этом, Львовским городским советом не принят во внимание тот факт, что на земельном участке находится дом, который принадлежит к памятникам архитектуры национального значения и находится в пределах исторического ареала и зоны регулируемой застройки города, а также входит в ансамбль исторического центра Львова , внесенного в список Всемирного наследия ЮНЕСКО.