стрельба, мотоциклистУ Львові конфлікт через порушення ПДР переріс у стрілянину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Учора, 3 серпня, близько 17:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка, 200 у Львові чоловіка поранили в ногу.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що постраждалий, 34-річний львів’янин, водій автомобіля Volkswagen, дістав поранення під час конфлікту з 36-річним мотоциклістом, також мешканцем Львова.

Причиною суперечки, під час якої мотоцикліст вистрелив з пристрою для відстрілу гумових куль у ногу водію легковика, стало порушення Правил дорожнього руху.

Спецзасіб, з якого було здійснено постріл, правоохоронці вилучили для проведення експертизи. Встановлюють обставини події, вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Фото Ігоря Зінкевича.


Во Львове конфликт из-за нарушения ПДД перерос в стрельбу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Вчера, 3 августа, около 17:30 в полицию поступило сообщение о том, что на улице Шевченко, 200 во Львове мужчину ранили в ногу.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Установлено, что пострадавший, 34-летний львовянин, водитель автомобиля Volkswagen, получил ранение во время конфликта с 36-летним мотоциклистом, также жителем Львова.

Причиной спора, во время которой мотоциклист выстрелил из устройства для отстрела резиновых пуль в ногу водителю легковушки, стало нарушение Правил дорожного движения.

Спецсредство, из которого был осуществлен выстрел, правоохранители изъяли для проведения экспертизы. Устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.