Финляндия, инвестиции, биоэнергетикаЛьвівщина та Фінляндія розвиватимуть співпрацю у галузі енергоефективності та торгівлі. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Львівська область та Фінляндія планують розширити економічну співпрацю. Основними напрямками для розвитку відносин стануть енергоефективність, відновлювана енергетика, альтернативні види палива, торгівля, освіта та ІТ-технології.

Це сьогодні, 4 квітня, обговорили на зустрічі голова Львівської ОДА Олег Синютка та надзвичайний і повноважний посол Фінляндії в Україні Юха Віртанен.

До речі, у складі іноземної делегації також були представники компаній, котрі вже працюють в Україні і мають намір розвивати свій бізнес на Львівщині. Серед них – компанії, що працюють у галузі інвестування, хімічної промисловості, харчування, страхування бізнесу, машинобудівній галузі.


Львовщина и Финляндия будут развивать сотрудничество в области энергоэффективности и торговли. Об этом сообщает пресс-служба Львовской областной государственной администрации.

Львовская область и Финляндия планируют расширить экономическое сотрудничество. Основными направлениями для развития отношений станут энергоэффективность, возобновляемая энергетика, альтернативные виды топлива, торговля, образование и IT-технологии.

Это сегодня, 4 апреля, обсудили на встрече председатель Львовской ОГА Олег Синютка и чрезвычайный и полномочный посол Финляндии в Украине Юха Виртанен.

Кстати, в составе иностранной делегации также были представители компаний, которые уже работают в Украине и намерены развивать свой бизнес на Львовщине. Среди них - компании, работающие в области инвестирования, химической промышленности, питания, страхования бизнеса, машиностроительной отрасли.