облсовет, взятка, спецстатусГалицький районний суд засудив до 5 років позбавлення волі людину за намагання підкупити керуючого справами Львівської обласної ради. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За даними прокуратури звинувачувана особа запропонувала керуючому справами Львівської обласної ради 50 000 гривень за сприяння у винесенні на розгляд сесії Львівської обласної ради низки звернень до прем’єр-міністра України та голови Верховної ради України, зокрема про надання Львівщині спеціального економічного статусу та передачі повноважень встановлення тарифів на комунальні послуги місцевим органам самоврядування.

Зловмисника викрили працівники Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Вироком Галицького районного суду м. Львова 31 березня поточного року обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України, та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі із застосуванням спеціальної конфіскації до майна, яке було використано обвинуваченим для вчинення даного злочину.


Галицкий районный суд приговорил к 5 годам лишения свободы человека за попытку подкупить управляющего делами Львовского областного совета. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По данным прокуратуры обвиняемый предложил управляющему делами Львовского областного совета 50 000 гривен за содействие в вынесении на рассмотрение сессии Львовского областного совета ряда обращений к премьер-министру Украины и председателю Верховной Рады Украины, в частности о предоставлении Львовщине специального экономического статуса и передаче полномочий по установлению тарифов на коммунальные услуги местным органам самоуправления.

Преступника разоблачили сотрудники Управления Службы безопасности Украины во Львовской области.

Приговором Галицкого районного суда г. Львова 31 марта текущего года обвиняемый признан виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.369 УК Украины, и назначено наказание в виде 5 лет лишения свободы с применением специальной конфискации к имуществу, которое было использовано обвиняемым для совершение данного преступления.