авиарейс, самолет, КопенгагенWIZZ AIR відкриває ювілейний десятий напрямок з львівського летовища. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів" ім. Д. Галицького.

У неділю, 3 березня, авіакомпанія Wizz Air почала виконувати польоти за маршрутом Львів-Копенгаген. Це перший новий напрямок, який відкриває аеропорт "Львів" у літньому сезоні 2019 року.

Рейс буде виконуватись двічі на тиждень – у середу та неділю. Приліт у Львів – 19:15, виліт – 19:45. Вартість квитка в одну сторону стартує від 909 грн.

Зокрема, 3 березня з Копенгагена прибули 57 пасажирів, у зворотному напрямку відлетіли 99 осіб. Особливістю рейсу стало те, що його обслуговувала україномовна команда.

Нагадаємо, авіакомпанія Wizz Air у літньому сезоні, який починається 31 березня, суттєво змінює частотність на п’яти напрямках: у Братиславу, Гданськ, Берлін, Вроцлав та Дортмунд. Також розшірюється географія польотів авіакомпанії – до шести країн Європи: Польща, Німеччина, Англія, Литва, Словаччина та Данія.


WIZZ AIR открывает юбилейное десятое направление львовского аэропорта. Об этом сообщает пресс-служба Международного аэропорта "Львов" им. Д. Галицкого.

В воскресенье, 3 марта, авиакомпания Wizz Air начала выполнять полеты по маршруту Львов-Копенгаген. Это первое новое направление, которое открывает аэропорт "Львов" в летнем сезоне 2019 года.

Рейс будет выполняться дважды в неделю - в среду и воскресенье. Прилет во Львов - 19:15, вылет - 19:45. Стоимость билета в одну сторону стартует от 909 грн.

В частности, 3 марта из Копенгагена прибыли 57 пассажиров, в обратном направлении улетели 99 человек. Особенностью рейса стало то, что его обслуживала украиноязычная команда.

Напомним, авиакомпания Wizz Air в летнем сезоне, который начинается 31 марта, существенно меняет частотность на пяти направлениях: в Братиславу, Гданск, Берлин, Вроцлав и Дортмунд. Также расширяется география полетов авиакомпании - в шесть стран Европы: Польша, Германия, Англия, Литва, Словакия и Дания.