часы, выставка, музей, ШептицкогоВ музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького відкриється виставка годинників.

Як повідомляється на сторінці музею у  Facebook, на виставці покажуть збірку годинників, які знаходяться у фондосховищі.

"А час іде, а час іде… Ми часто, не задумуючись, промовляємо цю фразу, але що таке час насправді? Існує безліч теорій часу, але, на жаль, згоди науковці дійти не можуть. А поки вчені і філософи ламають голови над тим, що ж таке час насправді, людство вже тисячі років міряє час своїми суб’єктивними мірками і пристосуваннями. Саме тому ми вирішили показати збірку годинників, які знаходяться у фондосховищі нашого Музею, звернувши увагу на цінність часу, що пролітає повз нас. Адже і ці годинники не так давно були чиєюсь обновкою в оселі...", - зазначають у музеї.

Колекція була зібрана на теренах Західної України у 1970-1990 роках.


В музее народной архитектуры и быта во Львове имени Климентия Шептицкого откроется выставка часов. 

Как сообщается на странице музея в Facebook, на выставке покажут коллекцию часов, которые находятся в фондохранилище.

"А время идет, а время идет... Мы часто, не задумываясь, говорим эту фразу, но такое ли время на самом деле? Существует множество теорий времени, но, к сожалению, к согласию ученые прийти не могут. А пока ученые и философы ломают головы над тем , что же такое время на самом деле, человечество уже тысячи лет меряет время своими субъективными меркам и приспособлениями. Именно поэтому мы решили показать коллекцию часов, которые находятся в фондохранилище нашего музея, обратив внимание на ценность времени, которое пролетает мимо. Ведь и эти часы не так давно были чьей-то обновкой в ​​доме...", - отмечают в музее.

Коллекция была собрана на территории Западной Украины в 1970-1990 годах.