Дрогобыч, марихуана, полицияУ Дрогобичі неповнолітній отруївся марихуаною. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

До поліції надійшло повідомлення від лікаря реанімаційного відділення однієї з місцевих лікарень про доставленого неповнолітнього пацієнта, у якого діагностували "холодову травму, судомний синдром та мозкову кому".

Під час експертизи медики встановили, що хлопець отруївся марихуаною. Як встановили поліцейські, пацієнт – 15-річний місцевий мешканець, студент одного з Дрогобицьких навчальних закладів.

Хлопця у безпорадному стані виявили перехожі на одній з вулиць міста та зателефонували його батькам, котрі й викликали медиків.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає  обмеження волі на термін від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Проводиться досудове розслідування.


В Дрогобыче несовершеннолетний отравился марихуаной. Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В Дрогобычский отдел полиции поступило сообщение от врача реанимационного отделения одной из местных больниц о приеме несовершеннолетнего пациента, у которого диагностировали холодовую травму, судорожный синдром и мозговую кому. Во время экспертизы медики установили, что парень отравился марихуаной.

Как установили полицейские, пациент - 15-летний местный житель, студент одного из Дрогобычских учебных заведений.

Парня в беспомощном состоянии обнаружили прохожие на одной из улиц города и позвонили его родителям, которые и вызвали медиков.

Правоохранители выясняют все обстоятельства происшествия, по этому факту возбуждено уголовное производство по ст.166 (злостное невыполнение обязанностей по уходу за ребенком или лицом, в отношении которого установлена опека или попечительство) Уголовного колекса Украины.

Санкция статьи предусматривает ограничение свободы на срок от двух до пяти лет или лишение свободы на тот же срок. Проводится досудебное расследование.