Карпаты, мошенник, арендаНа Львівщині шахрай ошукав чоловіка, який хотів орендувати будинок у Карпатах. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Чоловік, котрий мав намір провести новорічно-різдвяні свята у Славському, перерахував зловмиснику 2 250 гривень за оренду будинку, проте ніяких послуг не отримав, а гроші повернути не зміг.

За словами 19-річного львів’янина, він домовився по телефону з 34-річним чоловіком про винайм на кілька днів приватного будинку у селищі Славське. Після розмови потерпілий здійснив передоплату, переказавши на банківську картку "орендодавця" гроші.

Щойно гроші були перераховані, чоловік перестав виходити на зв’язок. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине мошенник обманул человека, который хотел арендовать дом в Карпатах. Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

Мужчина, который планировал провести новогодне-рождественские праздники в Славском, перечислил злоумышленнику 2250 гривен за аренду дома, однако никаких услуг не получил, а деньги вернуть не смог.

По словам 19-летнего львовянина, он договорился по телефону с 34-летним мужчиной об аренде на несколько дней частного дома в поселке Славское.

После разговора пострадавший осуществил предоплату, перечислив на банковскую карточку "арендодателя" деньги. После этого арендодатель перестал выходить на связь.

Решается вопрос об открытии уголовного производства.