убийство, автомобиль, толкнулЗа спробу умисного вбивства обґрунтовано підозрюється житель м. Великі Мости, який штовхнув знайомого під колеса автомобіля під час руху. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва органів прокуратури області у порядку ч. 1 ст.278 КК України повідомлено про підозру 32-річному жителю м. Великі Мости, що на Сокальщині у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство).

Як було встановлено, цьогоріч, 17 листопада, зловмисник умисно штовхнув 32-річного знайомого на проїжджу частину, по якій у той час рухався автомобіль. Внаслідок цього, на потерпілого наїхав автомобіль. У результаті цього, чоловіка із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікувального закладу.

На даний час здійснюються відповідні заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження підозрюваного та його затримання. Досудове розслідування перебуває на контролі прокуратури області. Санкція інкримінованої статті передбачає до 15 років позбавлення волі.


За попытку умышленного убийства обоснованно подозревается житель. Большие Мосты, который толкнул знакомого под колеса движущегося автомобиля. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством органов прокуратуры области в порядке ч. 1 ст.278 УК Украины сообщено о подозрении 32-летнему жителю г. Большие Мосты, на Сокальщине в совершении преступлений, предусмотренных ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 УК Украина (законченное покушение на умышленное убийство).

Как было установлено, в этом году, 17 ноября, злоумышленник преднамеренно толкнул 32-летнего знакомого на проезжую часть, по которой в то время двигался автомобиль. В результате, на потерпевшего наехал автомобиль. В результате этого мужчина с телесными повреждениями госпитализирован в лечебное учреждение.

В настоящее время осуществляются соответствующие мероприятия, направленные на установление местонахождения подозреваемого и его задержание. Досудебное расследование находится на контроле прокуратуры области. Санкция инкриминируемой статьи предусматривает до 15 лет лишения свободы.