ДТП, студент, иностранецУ Львові поліцейські затримали водія-іноземця, який вчинив автопригоду з трьома транспортними засобами. Внаслідок ДТП четверо осіб отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В поліцію 1 грудня надійшло повідомлення про те, що близько 12.30 у Львові на вулиці Мечнікова сталася автопригода з потерпілими.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Opel Astra, 26-річний студент-іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf під керуванням 63-річного львів’янина, який, у свою чергу, вчинив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2108", припаркованим на узбіччі.

Внаслідок ДТП водій Volkswagen отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у нейрохірургічне відділення лікарні з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма та субарахноїдальний крововилив. Водій Opel та двоє його пасажирів, студенти-іноземці віком 21 та 23 роки, також були доставлені у медичний заклад з травмами різного ступеню тяжкості. У всіх трьох лікарі попередньо діагностували стан алкогольного сп’яніння.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водій автомобіля Opel Astra затриманий в порядку ст.208 КПК України. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове полицейские задержали водителя-иностранца, совершившего ДТП с тремя транспортными средствами. В результате ДТП четыре человека получили телесные повреждения и были доставлены в больницу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В полицию 1 декабря поступило сообщение о том, что около 12.30 во Львове на улице Мечникова произошла ДТП с пострадавшими.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Opel Astra, 26-летний студент-иностранец, выехал на полосу встречного движения и столкнулся с автомобилем Volkswagen Golf под управлением 63-летнего львовянина, который, в свою очередь, совершил столкновение с автомобилем "ВАЗ 2108", припаркованным на обочине.

В результате ДТП водитель Volkswagen получил телесные повреждения и был госпитализирован в нейрохирургическое отделение больницы с диагнозом: открытая черепно-мозговая травма и субарахноидальное кровоизлияние. Водитель Opel и двое его пассажиров, студенты-иностранцы в возрасте 21 и 23 года, также были доставлены в медицинское учреждение с травмами различной степени тяжести. У всех троих врачи предварительно диагностировали состояние алкогольного опьянения.

Открытое уголовное производство по ч.2 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Совершение данного правонарушения наказывается лишением свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Водитель автомобиля Opel Astra задержан в порядке ст.208 УПК Украины. Проводится досудебное расследование.