магазин, ограбление, ножРаніше судимого мешканця Червонограда взяли під варту за підозрою у пограбуванні магазину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Червоноградської місцевої прокуратури, слідчими поліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою раніше судимого за злочини проти власності 31-річного червоноградця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 КК України (розбій).

Встановлено, що цьогоріч, 24 вересня, вказаний чоловік прикривши обличчя шарфом, увірвався у магазин, що у центрі Червонограда, та, погрожуючи продавцеві кухонним ножем, відкрито викрав півтисячі гривень. Проте уже ввечері цього ж дня правоохоронці встановили особу правопорушника та затримали у порядку ст.208 КПК України.

На даний час слідчим суддею Червоноградського міського суду підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 днів. У разі доведення вини порушнику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Ранее судимого жителя Червонограда взяли под стражу по подозрению в ограблении магазина. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Червоноградской местной прокуратуры, следователями полиции начато досудебное расследование в уголовном производстве по подозрению ранее судимого за преступления против собственности 31-летнего червоноградца в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст. 187 УК Украины (разбой).

Установлено, что в этом году, 24 сентября, указанный человек прикрыв лицо шарфом, ворвался в магазин в центре Червонограда и, угрожая продавцу кухонным ножом, открыто похитил полтысячи гривен. Однако уже вечером этого же дня правоохранители установили личность правонарушителя и задержали в порядке ст.208 УПК Украины.

В настоящее время следственным судьей Червоноградского городского суда подозреваемому избрана мера пресечения - содержание под стражей сроком на 60 дней. В случае доказательства вины нарушителю грозит от 7 до 10 лет лишения свободы с конфискацией имущества.