мемориал, Героев Небесной сотниВиконати основні роботи з облаштування громадського простору та встановлення Меморіалу пам’яті Небесної Сотні мають намір до 1 лютого. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За результатами проведеного тендеру, ЛКП "Зелений Львів" напередодні підписало угоду з підрядником на реконструкцію скверу на вулиці М. Кривоноса з облаштуванням громадського простору та встановленням Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Ним стало ТзОВ "Т.В.Д.".

"До зимового періоду плануємо виконати усі бетонні роботи. Уже проведено підготовку для залиття фундаменту під стелу. Окрім того, викопані траншеї для заливання фундаменту під оглядові майданчики, яких має бути три. Ці основні роботи ми плануємо виконати до лютого. Також декілька каштанів-сухостоїв обрізали, оскільки вони були в аварійному стані і в будь-який момент могли впасти і пошкодити стелу. Вздовж алеї та внизу, де будуть оглядові майданчики, теж зріжуть дерева, однак натомість висадять 18 нових, висотою 15−20 метрів".

Заступник директор ЛКП "Зелений Львів" Андрій Шульський

За його словами, у лютому львів’яни вже зможуть побачити стелу, облицьовану кортеном, на якій будуть портрети Героїв Небесної Сотні. Також буде замощена територія під стелою і зроблені оглядові майданчики.

0cfb18eecec49130e79f58bc9bdcafe8.jpg


Выполнить основные работы по обустройству общественного пространства и установлению Мемориала памяти Небесной Сотни намерены до 1 февраля. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

По результатам проведенного тендера, ЛКП "Зеленый Львов" накануне подписало соглашение с подрядчиком на реконструкцию сквера на улице М. Кривоноса с обустройством общественного пространства и установлением Мемориала памяти Героев Небесной Сотни. Им стало ООО "Т.В.Д.".

"К зимнему периоду планируем выполнить все бетонные работы. Уже проведена подготовка для заливки фундамента под стелу. Кроме того, выкопаны траншеи для заливки фундамента под смотровые площадки, которых должно быть три. Эти основные работы мы планируем выполнить до февраля. Также несколько каштанов-сухостоев обрезали, поскольку они были в аварийном состоянии и в любой момент могли упасть и повредить стелу. Вдоль аллеи и внизу, где будут смотровые площадки, тоже срежут дерева, однако взамен высадят 18 новых, высотой 15-20 метров".

Заместитель директора ЛКП "Зеленый Львов" Андрей Шульский

По его словам, в феврале львовяне уже смогут увидеть стелу, облицованную кортеном, на которой будут портреты Героев Небесной Сотни. Также будет вымощена территория под стелой и сделаны смотровые площадки.