стадион, проект, строительствоРясне-Руська сільська рада підписала договір з підрядником на будівництво спортивно-відпочинкового комплексу на території села за 12,8 млн грн. Про це стало відомо із сайту публічних закупівель Prozorro, повідомляє ZAXID.NET

Територію спортивно-відпочинкового комплексу розділять на кілька зон: футбольне поле 62х42 м, баскетбольне поле 32х20 м, тренажерний майданчик з гімнастичними комплексами та дитячий майданчик з каруселями та лазанкою. Також на території комплексу облаштують пішохідні доріжки та встановлять лавки.

Збудувати спортивно-відпочинковий комплекс мають до кінця 2020 року.

У аукціоні на будівництво цього комплексу перемогло тернопільське ТОВ "Ферозіт", яке належить львів’янам Володимиру Домащуку та Михайлові Потію.


Рясное-Русский сельский совет подписала договор с подрядчиком на строительство спортивно-развлекательного комплекса на территории села за 12800000 грн. Об этом стало известно с сайта публичных закупок Prozorro, сообщает ZAXID.NET

Территорию спортивно-развлекательного комплекса разделят на несколько зон: футбольное поле 62х42 м, баскетбольное поле 32х20 м, тренажерная площадка с гимнастическими комплексами и детская площадка с каруселями и лазанки. Также на территории комплекса обустроят пешеходные дорожки и установят скамейки.

Построить спортивно-развлекательный комплекс должны до конца 2020 года.

В аукционе на строительство этого комплекса победило тернопольское ООО "Ферозит", которое принадлежит львовянам Владимиру Домащуку и Михаилу Потею.