суд, убийствоНа Львівщині суд звільнив від покарання чоловіка, який штовхнув людину, від чого останній впав на підлогу та отримав несумісні з життям травми. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія сталася 4 квітня 2018 року. Уродженець м. Дрогобича, працюючий в ПрАТ "Дрогобицьке заводоуправління будівельних матеріалів" на ґрунті раптово виниклого побутового конфлікту з чоловіком, котрий перебував у стані алкогольного сп'яніння та стояв на ліжку в спальній кімнаті, штовхнув його обома руками у спину. Від поштовху останній втратив рівновагу та впав обличчям до підлоги, внаслідок чого отримав хребетно-спинно-мозкову травму у вигляді перелому шийного відділу хребта з крововиливами під оболонки спинного мозку з проривом крові в шлуночкову систему головного мозку, набряком головного та спинного мозку, які відповідно висновку експерта №105 від 04.05.2018 відноситься до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в час спричинення, що призвели до смерті останнього.

Між підозрюваним та потерпілою була укладена угода про примирення. Згідно угоди обвинувачений у повному обсязі сформульованої підозри беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні даного кримінального правопорушенні, щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину. Також, сторонами угоди визначено узгоджене ними покарання: 5 років позбавлення волі та звільнення від відбування призначеного покарання з випробуванням із встановленням йому іспитового строку на підставі ст. 75 КК України.

14 вересня 2018 року Дрогобицький міськрайонний суд, розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Дрогобичі в режимі дистанційного провадження з Жовківським районним судом Львівської області затвердив угоду про примирення між підозрюваним та потерпілою та призначив узгоджене сторонами покарання у виді 5 років позбавлення волі. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням на 3 роки.


На Львовщине суд освободил от наказания человека, который толкнул человека, от чего последний упал на пол и получил несовместимые с жизнью травмы. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Происшествие случилось 4 апреля 2018. Уроженец г. Дрогобыча, работающий в ЗАО "Дрогобычское заводоуправления строительных материалов" на почве внезапно возникшего бытового конфликта с мужчиной, который находился в состоянии алкогольного опьянения и стоял на кровати в спальной комнате, толкнул его обеими руками в спину. От толчка последний потерял равновесие и упал лицом в пол, в результате чего получил позвоночно-спинно-мозговую травму в виде перелома шейного отдела позвоночника с кровоизлияниями под оболочки спинного мозга с прорывом крови в желудочковую систему головного мозга, отеком головного и спинного мозга, которые в соответствии выводу эксперта №105 от 04.05.2018 относится к тяжким телесным повреждениям по признаку опасности для жизни во время нанесения, которые привели к смерти последнего.

Между подозреваемым и потерпевшей было заключено соглашение о примирении. Согласно соглашению обвиняемый в полном объеме сформулированного подозрения безоговорочно признал свою виновность в совершении данного уголовного правонарушении, искренне раскаялся, активно способствовал раскрытию преступления. Также, сторонами соглашения было определено согласованное ими наказания: 5 лет лишения свободы и освобождение от отбывания наказания с испытанием с установлением ему испытательного срока на основании ст. 75 УК Украины.

14 сентября 2018 Дрогобычский горрайонный суд, рассмотрев в предварительном судебном заседании в зале суда в городе Дрогобыче в режиме дистанционного производства с Жолковским районным судом Львовской области, утвердил соглашение о примирении между подозреваемым и потерпевшей и назначил согласованное сторонами наказание в виде 5 лет лишения свободы. Однако освободил от отбывания наказания с испытанием на 3 года.