взятка, чиновник, ГострудаНа Львівщині співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні неправомірної вигоди виконуючого обов`язки начальника одного зі структурних підрозділів Головного управління Державної служби з питань праці. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець за посередництва свого знайомого вимагав 50 тисяч гривень від місцевого комерсанта за невнесення його підприємства до плану проведення профільних перевірок.

Правоохоронці затримали хабарника та його спільника на одній із вулиць Львова під час одержання всієї суми хабара.

У межах кримінального провадження, відкритого за ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Операція з викриття хабарника проводилася за процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України.


На Львовщине сотрудники Службы безопасности Украины разоблачили в получении неправомерной выгоды исполняющего обязанности начальника одного из структурных подразделений Главного управления Государственной службы по труду. Об этом сообщает пресс-служба СБУ.

Оперативники спецслужбы установили, что чиновник при посредничестве своего знакомого требовал 50 000 гривен от местного коммерсанта за невнесение его предприятия в план проведения профильных проверок.

Правоохранители задержали взяточника и его сообщника на одной из улиц Львова во время получения всей суммы взятки.

В рамках уголовного производства, открытого по ст. 368 Уголовного кодекса Украины, продолжаются следственные действия. Решается вопрос о сообщении задержанным о подозрении и избрании меры пресечения.

Операция по разоблачению взяточника проводилась под процессуальным руководством военной прокуратуры Западного региона Украины.