мотоциклист, ДТП, собакаУ Трускавці травмувався мотоцикліст, уникаючи наїзду на собаку. 35-річного жителя Дрогобича госпіталізовано з діагнозом: "політравма, перелом лівого стегна, перелом правої плечової кістки". Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 2 жовтня о 9.15 на вулиці Сагайдачного у місті Трускавець.

Попередньо поліцейські встановили, що 35-річний житель Дрогобича, керуючи мотоциклом та намагаючись уникнути наїзду на собаку, застосував екстренне гальмування, в результаті не впорався з керуванням, після чого мотоцикл впав на нього.

Мотоцикліста госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: "політравма, перелом лівого стегна, перелом правої плечової кістки".

Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Трускавце травмировался мотоциклист, избегая наезда на собаку. 35-летнего жителя Дрогобыча госпитализированы с диагнозом "политравма, перелом левого бедра, перелом правой плечевой кости". Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 2 октября в 9.15 на улице Сагайдачного в городе Трускавец.

Предварительно полицейские установили, что 35-летний житель Дрогобыча, управляя мотоциклом и пытаясь избежать наезда на собаку, применил экстренное торможение, в результате не справился с управлением, после чего мотоцикл упал на него.

Мотоциклиста госпитализировали в реанимационное отделение с диагнозом: "политравма, перелом левого бедра, перелом правой плечевой кости".

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.