пожар, домУ Сокальському районі вогнеборці ліквідували пожежу у житловому будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

2 липня о 18:57 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у с. Шпиколоси Сокальського району у житловому цегляному будинку. На місце пожежі були відправленні підрозділи ДСНС, а саме 22 ДПРЧ, 33 ДПРЧ та МПК с. Бишів.

Рятувальники о 20:10 локалізували пожежу та о 20:31 повністю ліквідували. Вогнем було знищенно речі домашнього вжитку площею 50 кв.м та пошкодженно перекриття на площі 50 кв.м. Рятувальникам вдалось врятувати будинок від повного знищення вогнем.

На пожежі було задійяно 9 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. На місці події ніхто не постраждав, обставини події встановлюються.


В Сокальском районе пожарные ликвидировали пожар в жилом доме. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

2 июля в 18:57 к спасателям поступило сообщение о пожаре в с. Шпиколосы Сокальского района в жилом кирпичном доме. На место пожара были отправке подразделения ДСНС, а именно 22 ДПРЧ, 33 ДПРЧ и МПК с. Бышев.

Спасатели в 20:10 локализовали пожар и в 20:31 полностью ликвидировали. Огнем было уничтожены вещи домашнего обихода площадью 50 кв.м и повреждено перекрытие на площади 50 кв.м. Спасателям удалось спасти дом от полного уничтожения огнем.

На пожаре были задействованы 9 спасателей и 3 единицы спецтехники. На месте происшествия никто не пострадал, обстоятельства происшествия устанавливаются.