сбит пешеходУ Львові на смерть збитий пішохід. За даними Головного управління Нацполіції у Львівській області, ДТП сталася 2 січня близько 17.30 на вулиці Антоновича.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "БМВ", 22-річна мешканка Пустомитівського району, скоїла наїзд на пішохода, 78-річного львів’янина. Внаслідок автопригоди чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.


Во Львове насмерть сбит пешеход. Дорожно-транспортное происшествие произошло 2 января около 17.30 на улице Антоновича.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля «БМВ», 22-летняя жительница Пустомытовского района, совершил наезд на пешехода, 78-летнего львовянина.

Вследствие ДТП мужчина получил телесные повреждения, от которых скончался в больнице. По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до семи лет.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия.